Om bloggen

Om bloggen

Hey!

Jeg tenkte jeg ville fortelle litt om denne bloggen og hva den er til for. Dette er nemlig ikke en vanlig blogg hvor jeg skriver hva jeg gjør hver dag, slik som mange bloggere idag gjør. Dette er et slags fordypnings prosjekt vi holder på med på skolen i faget prosjekt til fordypning.

Siden jeg går på medier og kommunikasjon har rektor bestemt at vi skal ta for oss blogg, noe som i disse dager er blitt et stort medie. Det jeg kommer til å skrive om på denne bloggen er hva vi holder på med i de tre forskjellige medie fagene vi har som er: mediedesign og medieuttrykk, medieproduksjon, og mediekommunikasjon.

Jeg er fortsatt litt i startfasen og prøver å komme meg litt mer inn i denne bloggen, noe som ikke er så veldig lett som jeg trodde, hehe. Men men, kort og godt er dette en skoleblogg, hvor jeg legger ut produkter vi produserer i mediefagene på skolen.

Tenkte jeg kunne slenge med det første vi gjorde i Photoshop da, bare for å ha et bilde.

Foto: meg selv.

Oppgaven var å ta et bilde av seg selv i Photobooth og skrive navnet sitt og ta med en ting man likte å gjøre. Jeg tok da med noe som skulle forestille venner. Ikke særlig profesjonelt ettersom det var første gang vi gjorde noe i Photoshop. Dette var bare for at vi skulle "presentere" oss selv :-)

 

6 kommentarer

voe emilie nereng

23.okt.2010 kl.12:32

hehe

idaenn

23.okt.2010 kl.12:33

hei merita

Benedikte

02.des.2010 kl.14:20

Hadde jo vært kooos <3

Irisvae!

02.des.2010 kl.15:04

Det er bra du blogger! :D

Benedikte

02.des.2010 kl.16:54

ååeehe, husker når du lagde dette! Var sykt morsomt med kommentaren du hadde under det. Jeg døde litt. Liker designet ditt jeg :D

idaenn

02.des.2010 kl.20:52

iris: hehe prøver!

benedikte: hahaha eg og, det var IKKE planlagt fy søren hahaha! tusen takk vennen, jobbet sykt med det!

Skriv en ny kommentar

hits