"Are you telling me this is a sign?"

"Are you telling me this is a sign?"

Hola! 

Jeg tenkte jeg kunne vise fram et skilt vi har laget i prosjekt til fordypning. Det er en god stund siden vi gjorde dette, så jeg var ikke akkuratt en mester i Photoshop, men det skulle ikke være noen spesielle effekter da. Oppgaven var å lage enten et påbuds- eller et forbudsskilt, jeg valgte forbudsskilt:


Foto: meg selv, redigert i Adobe Photoshop CS5.

Som dere kanskje ser prøvde jeg å formidle at man ikke skulle løpe fra maten sin mens den varmes i mikroen. Dette er litt internt for oss på BPG og Akademiet, siden vi har egne kjøkken hvor vi kan varme mat. Og da hadde brannalarmen ringt to ganger allerede fordi noen ikke passet på maten sin. Det var også der jeg fikk idéen fra.

Læreplanmål:

  • planlegge, idéutvikle, designe, produsere og vurdere markeds- og målgrupperettede medieprodukter (her må dere tenke på hvem som er målgruppen for skiltet, hvilken adferd målgruppen har og hvordan dere skal kommunisere med målgruppen)
  • designe, produsere og vurdere medieprodukter ved bruk av komposisjonsprinsipper, symboler og dramaturgiske modeller og begrunne medieproduktets gjennomslagsevne


Jeg syns selv at skiltet mitt ble bra og at jeg klarte å formidle budskapet mitt, selv om kanskje ikke alle forstod det. Jeg ville ikke fokusere på hva som var inni mikroen, men helheten. Kanskje skolen burde hengt skiltet mitt opp? Neida. Joda.

Hva syns du om skiltet? Skjønte du det før du leste?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits