Klassevurdering

Klassevurdering

Hei! 

Nå har vi prosjekt til fordypning, og oppgaven er å kommentere på hverandres blogger. Så da skal vi velge selv hva vi vil at de andre skal kommentere. Ettersom jeg i første omgang har hatt fokus på design vil jeg ha tilbakemelding på dette.

Så jeg velger da design. Og siden dette er et veldig stort emne tenkte jeg at jeg vil ha tilbakemelding på selve strukturen. Hvordan de forskjellige aspektene utfyller hverandre. Altså, alle disse små tingene som tilsammen utgjør den store helheten.

 

2 kommentarer

Simon

17.mar.2011 kl.09:37

Hei, Ida!

Du har laget et meget stilfullt, men enkelt bloggdesign. Når man går inn på websiden din er det første man møter en banner ? en svær banner. Hos meg tar den over halvparten av skjermen, kanskje den kan reduseres litt?

Når man beveger seg nedover på siden finner man en toppmeny med a:hover. Dens funksjonalitet stiller like sterkt som designet ? meget bra!

Kunne kanskje knappene i topbaren organiseres på en annen måte? Da arkiv- og kategoriknappene inneholder informasjon som eksisterer lenger nede på siden, ser jeg på dem som minst viktig. Slik jeg ser det er gjerne ?om meg? og ?om bloggen? mer interessant for den gjennomsnittlige leser? Men med tanke på at dette er en fagblogg kunne kanskje ?om meg? og ?om bloggen? bli til ?om??

Hvis du har muligheter for å ta i bruk såkalte analyticsprogrammer(www.google.com/analytics) kan du undersøke hvor leserne dine oftest tar veien, og organisert kategoriene deretter.

På den høyrestilte menyen finner man arkivet og kategoriene, de tror jeg hadde passet bedre ovenfor bildene, slik at leseren umiddelbart kan ha muligheten til å klikke seg dit han/hun ønsker.

Simon

17.mar.2011 kl.13:55

Avslutningsvis vil jeg si at det jeg har påpekt er bagateller. Du har laget et pent stykke arbeid!

Skriv en ny kommentar

hits