Hayden Panettiere

Hayden Panettiere

Hey. 

For en liten stund siden valgte jeg å friske opp i Illustrator kunnskapene mine ved å repetere hva vi har lært før. Så jeg animerte skuespilleren Hayden Panettiere. Jeg lastet opp bildet og la på et layer, så brukte jeg pen tool til å markere rundt bildet, og deretter fylte jeg det med farge. Etter jeg var ferdig med dette placet jeg filen i Photoshop, så lagde jeg skygge bak henne.

Her er originalbildet:

Foto: herfra.

Og her er min versjon:

Foto: animert i Adobe Illustrator CS5.

Jeg er veldig fornøyd med dette, ettersom det er utrolig lenge siden vi brukte Illustrator på "ordentlig". Alt jeg har gjort med dette bildet har jeg tatt fra det jeg selv har husket, så jeg syns resultatet ble bedre enn det jeg trodde det skulle bli. Jeg kunne brukt gradient for å få det mer levende, men jeg ville ha det som en animert figur. Det mest tidskrevende var definitivt øynene. Jeg brukte pen tool på en hver øyenvippe, fordi jeg ville ikke kopiere det slik at alle ble like, for det ville ikke gitt meg det uttrykket jeg ville ha.

Hva syns du? 

 

4 kommentarer

Rebekka

31.mai.2011 kl.15:29

Bildene kommer ikke skikkelig frem, ser bare til øynene :( men av det jeg kan se så det veldig bra ut!

idaenn

31.mai.2011 kl.16:07

Det skjer på min også av og til, at de laster ikke helt opp, så kommer det grått... Men funker hvis du går ut og inn igjen som oftest :) takk <3

Benedikte

01.jun.2011 kl.16:26

Du er kjempe flink Idus :D <3

idaenn

02.jun.2011 kl.11:03

Takk Benny <3

Skriv en ny kommentar

hits