Arngren Records

Arngren Records

Hei. 

Vi hadde en oppgave for en god stund tilbake som gikk ut på å lage en nettside for et fiktivt plateselskapt kalt Arngren Records. Jeg fikk ikke levert denne oppgaven, så gikk det helt i glemmeboken, så jeg vet desverre ikke hvilken karakter jeg har fått på denne. Den jeg egentlig skulle levere var helt annerledes enn denne, men siden vi skulle levere mappen så valgte jeg å endre heeelt på den. Jeg har desverre ikke den originale jeg lagde, for da kan man virkelig se forskjell på hvor dårlig den opprinnelig var og hvor bra den ble i forhold.

Oppgaven skulle inneholde en god del, og den fiktive kunden ville selvsagt ha noen innspill. Så vi måtte ha med godt synlige lenker til YouTube, MySpace, Vimeo, Facebook, Twitter og iTunes, en demoknapp, en meny, et søkefelt, litt om selskapet, artistpresentasjon og nyheter. Slik ble det endelige resultatet seendes ut:


Side: laget av meg i Adobe Photoshop CS5, logo laget i Adobe Illustrator CS5.

Vi laget den visuelle profilen med grids oppå for å få et strukturert og proporsjonalt uttrykk, slik at de forskjellige aspektene blant annet var i samme størrelse og at de jobbet sammen med å utforme siden. Slik ser den ut med grids:


Side: laget av meg i Adobe Photoshop CS5, logo laget i Adobe Illustrator CS5.

Jeg valgte å bruke lilla ettersom jeg syns det er en tidløs farge, og da kan denne farge representere selskapet også i framtiden. Så brukte jeg oransje som en kontrast, noe jeg syns ble utrolig kult! Jeg ville ha en farge som brøt med det "normale", og derfor valgte jeg denne. Siden målgruppen til Arngren Records var ganske vid, så gjorde den oransje fargen siden passende for ungdommer og ikke bare voksne folk. Den gav siden et mer ungdommelig uttrykk, noe jeg syns hevet siden ganske mye, i forhold til hvordan det ville vært med en nøytral farge.

Syns produktet ble helt greit. Kjempebra i forhold til det produktet jeg først laget, men helt greit hvis jeg ikke skal tenke på den. Er litt spent på hva jeg kommer til å få, for jeg har jo jobbet mye med denne. Jeg er fornøyd, men syns kanskje det er et par ting jeg kunne gjort annerledes.

Hva syns du om siden?
Kom gjerne med konstruktiv kritikk!

 

2 kommentarer

Benedikte

03.jun.2011 kl.20:07

Altfor fet side! En million ganger bedre enn min i hvert fall. :D Ganske lurt å legge ut de oppgavene du ble fornøyd med, men husker ikke en gang oppgavene jeg da... Sååeh, yeah..

idaenn

03.jun.2011 kl.23:14

Wææ, takk!! Ja, har ikke lyst å ha altfor mye sånne oppgaver som ikke er så bra på bloggen, hehe. Jeg sjekket på arbeidsmappe i mediefagene jeg, fant masse gjenglemte oppgaver! Prøv det, da finner du sikkert noe du har glemt og ;)

Skriv en ny kommentar

hits