Design før og etter

Design før og etter

Obs! Hvis du følger meg på bloglovin' må du åpne bloggen ved hjelp av nettadressen. Når man trykker innpå innleggene er det noe som er galt med designet, som jeg prøver å fikse på. Så bare trykk HER.

Som dere sikkert ser har jeg endret designet på bloggen for en stund siden, så tenkte jeg kunne vise før og etter bilder og fortelle litt hva jeg har gjort:

Før:


Etter:Foto: skjermbilder fra bloggen.

Jeg har endret på fonten i innleggene og på kategorier/arkiv listene. Fargene har jeg valgt å beholde, men jeg ville ha en lysere farge på teksten, det svarte ble en litt stor kontrast med bakgrunnen, så er mørk grå farge tenkte jeg ville passe bedre. Ellers har jeg fått ny header som jeg ble veldig fornøyd med! Tok bilder der jeg hadde fjernkontrollen og liksom brukte den som "pistol". Altså jeg "skjøt", tok bildet, og så blåste jeg på fjernkontrollen etterpå, det gjorde det litt mer gøy enn om jeg bare skulle hatt bilde av meg selv på headeren. Hehe, skjønner?Ellers tok jeg med tre små bilder jeg har tatt for å vise litt mer av bloggen og hva den handler om. En liten presentasjon på headeren på en måte.

Jeg har også forandret menyen. Da brukte jeg HTML-koder og jobbet som bare det. Desverre er det noe jeg har gjort galt ettersom hvis man trykker innpå innleggene flytter innlegget seg til venstre, og man kan ikke se hele bilder jeg har lagt ut. Så dette prøver jeg å fikse, men det er veeeldig vanskelig!

Ellers, når det gjelder bildene på siden har jeg forandret de og brukt mine egne bilder. Syns det gjorde bloggen litt mer personlig, enn å bruke tilfeldige bilder. Hvis man trykker på disse kommer man innpå weheartit, der man kan finne bildet i større versjon. Det er ikke så mye annet jeg har gjort, for jeg likte designet mitt godt slik som det var, men litt forandringer er jo bare bra, jeg trengte for eksempel en ny header, og den jeg lagde nå føler jeg passer bedre, og viser at dette er en medieblogg.

Likte du det nye designet?

 

Én kommentar

01.05.2012 kl.01:55

Elsker den nye headeren <3 Men synes den gamle var fin også:)

Skriv en ny kommentar

hits