Don't just capture a moment. Create it!

We don't see things as they are, we see them as we are

Obs! Hvis du følger meg på bloglovin' må du åpne bloggen ved hjelp av nettadressen. Når man trykker innpå innleggene er det noe galt med designet, som jeg prøver å fikse på. Så bare trykk HER.

Her er noen bilder jeg har tatt nå på nyåret:


Foto: meg. Canon EOS 1000D + 60mm macro. Redigert i Adobe Photoshop CS5.

Her valgte jeg å bruke macrolinsen min fordi jeg vile få med detaljene på steinen. Jeg ville også at bokstavene som staver ordet "dream" skulle fade vekk, altså bli mer og mer uklart. Derfor snudde jeg steinen litt på skrå, og stilte fokuset inn på D'en, altså begynnelsen av ordet. Så etterbehandlet jeg bildet i Photoshop og jeg lysnet det litt og la på glitter for å gjøre det mer drømmende, med henhold til ordet dream.


Foto: meg. Canon EOS 1000D + 18-55mm. Redigert i Adobe Photoshop CS5.

På nyttårsaften! Her er det nabojenten som var med utenfor blokken meg meg og brødrene mine for å tenne på stjerneskudd. Jeg ba henne om å lage et hjerte med stjerneskuddet slik at jeg kunne ta bilde. Jeg brukte lang lukkertid slik at kameraet skulle fange opp alt lyset og slik at jeg fikk med hele hjertet.


Foto: meg. Canon EOS 1000D + 50mm. Redigert i Adobe Photoshop CS5.

Hunden min Zeeka, hehe. Her brukte jeg 50mm linsen min for å få fokuset på ansiktet hennes. Jeg brukte det høyeste blendertallet, altså 1.8 for å duse bakgrunnen ut, og få fjeset hennes enda mer fremtredende. Ellers lysnet jeg bildet i Photoshop og brukte sharpen tool for å gjøre detaljene i ansiktet litt med detaljerte.


Foto: meg. Canon EOS 1000D 18-55mm. Redigert i Adobe Photoshop CS5.

Her tok jeg bildet med tanke på at jeg ville ha treet mot det gylne snitt for å gjøre det litt mer intressant, jeg syns i tillegg at fargene ble veldig fine, og den mørke fargen på treet og den lille skogen rundt var en fin kontrast til himmelen. Her brukte jeg18-55mm linsen min, og zoomet inn så mye jeg kunne. I Photoshop redigerte jeg kontrasten litt og endret litt for curves slik at fargene ble litt mer fremtredende.

Hvilket bilde likte du best, og hvorfor?

 

Én kommentar

Rebekka

14.jan.2012 kl.13:36

Du er dyktig med kamera! Klarer ikke velge en favoritt blant bildene, alle var kjempefine! Kanskje jeg må si at jeg likte bildet av Zeeka best, hun er jo så søøøt <3

Skriv en ny kommentar

hits