Design før og etter

Venn1 plakat

Obs! Hvis du følger meg på bloglovin' må du åpne bloggen ved hjelp av nettadressen. Når man trykker innpå innleggene er det noe som er galt med designet som jeg prøver å fikse på. Så bare trykk HER.


Illustrasjon: meg. Laget i Adobe Illustrator CS5.

En skoleoppgave vi hadde for en stund siden, med refleksjonsnotat:
"Jeg har laget en plakat for Venn1, som er et undervisningsopplegg for ungdommer på ungdoms- og videregående skole. Det er en flott organisasjon som lærer unge om psykisk helse og hvordan man kan hjelpe noen ved å være en god venn. Det er unge mennesker som har disse samtalegruppene hvor de deler sine egne erfaringer om sin ungdomsperiode og hvordan de hadde det.

Jeg ville ha plakaten min stilren uten for mye dill dall. Jeg syns Venn1 taler mye for seg selv, og jeg ville ikke overstige budskapet deres. Derfor ville jeg legge lys på budskapet deres, fremheve det. At alle trenger en venn. Derfor skrev jeg ?Alle trenger en venn? (mange ganger) som en silhuett av to mennesker, hvor den ene holder rundt den andre. Han er en venn for denne personen. Jeg ville ha med Venn1?s logo på plakaten, og beholde deres fargepallett. Derfor valgte jeg å lage den ene personen i blått, det er personen som holder rundt. Mens jeg lagde den andre i svart, for å kunne se begge personene. Jeg tok denne i svart fordi det er personen som trenger en venn. Kanskje denne personen har noe å bære på som tynger, og da er svart en fin farge for å representere dette.

Når man har et budskap som ?alle trenger en venn? bør fokuset være på akkurat dette, og ikke alt som foregår rundt. Derfor valgte jeg også å fremhevet ordet venn, ved å skrive oppå personene, og da ta ordet ?VENN? et hakk lengre ned enn det andre, og ut i hjørnet, syns jeg fokuset faller fint på det."

Ble veldig fornøyd med denne. Alle designvalgene jeg tok syns jeg passer seg bra på plakaten, og det er noe interessant ved den som trekker meg litt mot den, kanskje dette bare er meg da, men det er slik jeg føler, hehe. Har ikke laget noe lignende før, så var gøy å prøve noe nytt!

Hva syns du om plakaten?


Én kommentar

27.04.2012 kl.10:56

Liker veldig godt den plakaten....den sier ALT.

Du er veldig krativ og dyktig:)

Skriv en ny kommentar

hits